fredag 6. april 2018

Bilder av mariusgenser

Du finner tekst til konfirmasjonskort , tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe . Fotball konfirmasjonskort til jente og gutt – doble kort. Kort med tekst til konfirmanten – rosa og blå med konvolutt.


Et hyggelig personlig kort til konfirmanten eller jubilanten. Du velger selv hårtype, hårfarge og tekst på banner.

Kan bestilles i Aeller A4. Konfirmasjonskort fra fotoknudsen. Du kan velge tekst og motiver, og om du ønsker takkekort med plass til ett eller flere bilder. SVAR: Hei Takk for at du skriver til ung. Du skriver at du trenger hjelp til å finne ut hvordan du kan skrive til vennene dine hvor du er glad i dem.


Nord-Aurdal Mållag gir og ut helsingskort med motiv og tekster av lokale. Vi sel konfirmasjonskort med nynorsk tekst ! Nynorsk tekst på skilt og profilelement er ein medverkande faktor til.

Formen på kortet er laget med en dies fra Lifestyle Craft,. Inni kortet har jeg brukt et stempelsett som er morsomt å kombinere. Du kan nemlig selv velge hvilken tekst som skal stå på mobil-skjermen. Her får du noen tips til tekst. Her hos CEWE Japan Photo kan du lage personlige konfirmasjonskort med ditt eget bilde og tekst på.


Lag flotte invitasjoner, takkekort og bord- og menykort. Den vise mann gir gode rå men øver aldri selv en dåd. Den dumme kjenner ingen tvil, men seirer med et fjollet smil. Og likedan som bok og blekk er alle sånne . Her er årets konfirmasjonskort produksjon allerede i gang! Etter stor etterspørsel begynte jeg å lage konfirmasjonskort både til gutt og jente.


Jeg husker selv den dagen. Et fint dikt, en god vits eller en absurd tekst gjør mye sterkere inntrykk. Sitater til bruk ved konfirmasjon. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten.


Kjøp konfirmasjonskort til jente her! KONFIRMASJONSKORT til gutt med lomme for pengegave.

Enkel innside med tekster fra KOG og pengelomme. Ingen pynt bak, bare mitt personlige stempel. Skal du skrive tekst p konfirmasjonskort , vil et lite . Som motiv og tekst inni kortet så har jeg brukt dette arket fra Papirdesign. Figur dies: Jente fra Dixi craft, Gutt fra Papirdesign.


Stempel tekst : Norsk stempelblad. Tekst dies: Papirdesign. Ark med tekst tror jeg er fra Love Elsie , det sorte bakgrunnsarket er fra pinkpaislee, og det grønne arket er . Gratulerer med konfirmasjon. TRYKK AV PERSONLIG TEKST ER INKLUDERT.


Her kan du finne kortene til din konfirmasjon. Alle kortene er av høyeste kvalitet og trykkes . Har du tilfeldigvis en god ide til tekst til takkekort for konfirmant? Ho slr ogs eit slag for lre barna prioritere og spare: personlig tekst konfirmasjonskort Det er ikkje alt vi kan bestemme, men vi kan 6. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon.


Bestilling konfirmasjonskort. Som bekreftelse på din bestilling, vil du motta en sms. Her har jeg latt teksten være i fokus, så ikke så mye annet enn blomstene som.


Et rosa konfirmasjonskort til samboerens søster som ble konfirmert i dag. Mönsterark med tekst fra Panduro. Papirsugerör i blått og grönt som eg har klemt flate. Flere konfirmasjonskort.


En del enkle kort laget en søndag. MajasDesign papir - stempel fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg