fredag 6. april 2018

Etterkontroll eu

Les mer om hvordan etterkontrollen utføres og hvordan du unngår den her. Det spiller ingen rolle hvor du har reparert den og du må ikke . Bestill time hos Snap Drive i dag! Man må være oppmerksom på at tidsfristen for etterkontroll av bilen er . Ved etterkontroll bestemmes den nye fristen ut fra dato for den .

Kontrollen på BMW, MINI og Volvo utfører vi til en fast pris – kun 1. Etterkontroll på dagen for personbil, bobil og lett lastebil, like ved bybanen. Baksiden av medaljen er at det blir dyrere for bileierne. EDIT: leste nå at det var etterkontroll. Verkstedet har oppgitt frist for etterkontroll.


Pris på etterkontroll eu elektrikere tilbud. En eventuell etterkontroll trenger du ikke bestille time for.

Informasjon om utføring av periodisk kontroll og etterkontroll. Konsekvens: Flere feil vil måtte utbedres og bilen vises til etterkontroll. Langhus Bil og Karosseri AS har kunder fra Oslo og det meste av Follo-distriktet. Eu -kontroll og etterkontroll.


Kontakt vårt bilverksted i dag. Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. Det betyr at flere feil må utbedres, og bilen må tilbake på etterkontroll. Gratis om rep etter eu kontroll . Har to punkt gjenstående på etterkontrollen til golfen.


Endeleddet på venstre side (bytta til nytt nå) og slank i justerbare camberstag bak. Da bør du bestille time hos Møller Bil – vi kjenner bilen din best. Tar du hovedkontrollen mindre . Våre mekanikere har kompetanse og utstyr som tilfredsstiller de krav som din bilprodusent forventer.


Biler med totalvekt inntil 35oo kg. Beregn derfor nok tid til å få gjennomført hovedkontroll, rette eventuelle mangler og få utført etterkontroll.

Alle våre verksteder er godkjente av Statens Vegvesen. Etter noen uker fremstilte han bilen til etterkontroll hos Euro-Kontroll-Vang på Ilseng. Som bileier har du ansvaret for. Reglene for periodisk kontroll gjelder også for etterkontroll med mindre annet følger av denne . Når skal skjemaet brukes?


EU - kontroll hos Sulland. Periodisk Kjøretøy Kontroll ( eu -kontroll). Vi undersøker om din bil forsvarlig kan kjøres i de neste to årene. Da må bilen enten være . Vi tar periodisk kjøretøykontroll (PKK) og etterkontroll på alle bilmerker til fast lav pris på 1. Vi utfører arbeidet mens du venter, eller setter igjen . Når, altså hvor tett opp til avreise, er det taktisk best å kjøpe restplass.


Tenker nå i sommer, men også ellers i året. Og er det noen sammenheng .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg