torsdag 13. september 2018

Baby skappel genser

Den er strikket med utgangspunkt i Maria Skappel sin oppskrift på skappelgenser til barn som dere kan finne HER, men med noen justeringer . Jeg begynner å ha strikket en del Skappel gensere , og det meste går i grunn på øyemål. Jeg hadde lyst til å prøve meg på en annen farge en . Tok utgangspunkt i denne oppskriften Skappel - genser til barn. Gjorde seg virkelig som baby - genser.


Sophias “ Skappel - genser ! Mamma skalerte oppskriften . Det er så mange som har spurt etter oppskriften på babyskappel som jeg viste dere i forrige uke - så jeg tenkte jeg kunne dele hvordan strikke skappelgenser til. Les også: Redebygging – DIY babyuro. Prima SS– nye fargeforslag fra Dorthe.


Babyskappel ( Oppskrift ). Jeg har lyst å strikke en genser i nyfødt størrelse (0-mnd). Har du tips til garntykkelse for . Måtte legge fra meg denne . Pingback: Testosterona E for Sale. Brukte lillemann som mal på lengden og en oppskrift jeg fant på bloggen til Ida. Finner stadig inspirasjon til . Basic raglangenser til dame, strikket ovenfra o. La opp masker på fremstykket og masker på bakstykket. Hvor mange masker må jeg legge.


Bilde av Skappel genser Mose. Er det noen som har oppskrift på skappelgenser til baby ? Kjempefornøyd med garnvalget, denne genseren blir myk, varm og god. Marthe Skappel (24): - Vi strikker på vorsspiel. KLASSIKER: Den populære Skappel - genseren er både varm og praktisk.


Foto: Astrid Waller Vis mer. Meghan viste frem baby Archie på pappas polokamp! Stay-on baby booties ( babysokker ). Har sett genseren Dorthe Skappel har designet på bloggen til datteren Maria, og synes den er så fin! Har veldig lyst til å strikke den, men synes . Flittige Lise strikk til baby og barn.


Skappelgenseren i miniformat er ferdig :) Jeg brukte pinne 3. Etiketter: barn, skappelgenser , strikk. Nye oppskrifter fra strikkesuksessen – med enda mer lekker Skappelstrikk ! Da var den ferdig - min Skappel - genser ! I alt veier genseren 5gr og jeg handlet inn 7gr, så jeg sitter på en del uåpnede nøster. Vil du ha genseren som på bildet må du altså opp en størrelse. Ravelry: Spettet genser med høy hals pattern by Dorthe Skappel. And a lot of inspirational knitting for babies and children.


Sjelden har det vært mer ståhei for strikking i dette landet. Og vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet for Dorthe, Marthe og Maria Skappel. Adore alpakkagarn kan brukes til å strikke de kjente skappelgenserene eller man kan bruke de samme oppskriftene som gjelder for Silja garnet . Da kommer genseren på ca. Har endelig blitt ferdig med den første genseren min.


Fargen ble valgt av Nora selv, og formen er Skappel - genseren for barn, med en twist av MonicaHaugen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg