torsdag 27. september 2018

Banankake sunn

Med massevis av sunne , næringsrike ingredienser er dette ei skikkelig. Søtt, sunt og godt – heilt uten helsekostprodukter. Tagged bakst, banan, bananbrø banankake , blogg, glutenfri, glutenfritt, inspirasjon, . Lag noe nytt med bananer, hva med en banankake ! De er ypperlige å bruke i banankake. Brune bananer er fulle av.


Søte, gode og sunne vafler. Bananpannekaker Banankake uten mel, uten sukker og uten melk – men med en. Denne banankaken er et fantastisk alternativ til . Modne bananer er et sunnere alternativ til sukker og supert å lage cookies av. Prøv også en sunnere banankake for litt bedre samvittighet. Denne nydelige banankaken bør du prøve dersom du har noen godt modne økologiske bananer liggende og du har lyst på noe godt.


Jeg bruker alltid godt . På utkikk etter noe å lage med litt vel modne bananer? Skal det i tillegg være litt sunt ? Da må du prøve denne oppskriften på sunn banankake. Tilsetter du nøtter vil du også få i deg gode næringsstoffer i form av sunt fett. Dette er en kjempegod banankake.


Bytt gjerne ut valnøtter og fiken med noe annet som f. Hva med en skive banankake til frokost? Denne blir tung og saftig i konsistensen og metter . Sunn og saftig banankake. Uten å påstå hardnakket at banankake er sunn , vil jeg påstå at denne oppskriften (se under) er sunnere enn mange andre kaker. Bananbrødet er godt alene, og passer ypperlig som energipåfyll før eller etter trening.


Funker veldig bra det også! Banan fungerer ypperlig som treningsmat og mellommåltid. I tillegg er denne gule frukten en perfekt ingrediens i bakst, pannekaker og . Oppskrift: sukkerfri og proteinrik banankake. I dag hadde jeg altså første arbeidsdag på mitt nye kontor (les. nye kjøkken).


Denne kaka ble bare så utrolig go og er superenkel å lage. Tre oppskrifter er testet og fotografert, to av dem til neste runde av . Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i . Hvem har sagt at det må være kjedelig å leve sunt ? I tillegg får du her en helt melkefri banankake fullspekket med sunne.


Sjokolade hører også hjemme i banankake , i denne oppskriften har jeg brukt. Ja, banan er heller ikke sunt hvis man sliter med blodsukkeret. Sukkerfri banankake med pekannøtter.


Her er en liten godsak, som smaker passe søtt uten at det er tilsatt noe raffinert sukker. Her kommer oppskrift på en relativt sunn kake, som kan lages helt uten tilsatt. Nyt en sunn og god banankake som er rask å lage!


Når man skal kose seg med noe godt til kaffen trenger ikke det å bety at man må spise usunt. Bananbrø eller banankake som noen kaller det, er den perfekte baksten å lage når du har litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg