torsdag 27. september 2018

Bounty kake

En kokoskake som minner om den populære kokossjokoladen. Deilig, mørk sjokolade og fyldig kokoskrem. Med brownie som kakebunn og et tykt lag med deilig bountymasse dekket med mørksjokolade, må jo dette være en fulltreffer for alles ganer. Jeg skjønner at det ikke bare er jeg som har sans for kladdkaker, for Snickerkladdkake som jeg postet for et par dager siden, har . Denne er skikkelig enkel å .

Avkjøl kaken og sett den i fryseren i min. KokoskreSmelt smøret i en gryte. Bland inn melis, egg og kokos. Browniebunn med kokosfyll og trøffelkrem.


Det smaker akkurat så godt som et høres ut. Stivpisk eggehviter, bland forsiktig i farin og til slutt kokos. Dagens godsak er en slags dessert – men på grunn av ingrediensene er den faktisk også perfekt som et måltid .

Pisk eggehviter og melis stivt. Bruk mixer ellers tar det både vinter og vår. Rør inn kokos og fordel røren i to runde former à cm.


Du kan og bruke langpanne . Jeg håper seriøst at du liker kokos, fordi det er mye kokos i dag. En bountykake laget med sjokolade, kokosmelk, noen nøtter og litt kjærlighet? Hvilken sjokolade i twist-posen er din favoritt?


Jeg elsker kokos og bounty sjokoladen er en favoritt! Vi skulle ha middagsgjester samme kveld og kaken falt i smak, tilogmed hos en som ikke er så glad i kokos. Dette er en mektig kake , så den er . Den er glutenfri, enkel lage og . INGEN KAKE er mer etterspurt, omdiskutert og populær på norske nettsider og blogger enn denne Oreokaken!


Kaken er helt, helt spesiell, og MÅ bare prøves. Da er denne oppskriften på glutenfri bountykake til deg. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Lille datter har hatt fridag i dag, og vi . Himmelsk fromasjkake består av en mandelbunn som dekkes med to forskjellige lag fromasj: et lag med nydelig eggefromasj og et lag med kremfromasj som . Du verden, denne kaka fikk bein å gå på! Alle lager pavlova til 17. Jeg hadde bursdag for ikke så veldig lenge siden, så da lagde jeg denne . Bounty - kake i langpanne. Eldstemann var en tur på Island med klassen sin på videregående for en liten stund siden og der hadde hun smakt på en kjempegod kake med . I dag vil jeg vise dere en nydelig, amerikansk kake. Cranberries er røde tranebær, som brukes mye i USA.


I Norge kjenner vi kanskje aller best tørkede . God lørdag og hjertelig velkommen! Elsker du kokossjokolade, er dette virkelig kaken for deg. Kjære alle venner, kjente og ukjente! Jeg har nå kommet til et punkt i bloggingen, der jeg føler meg . Legg igjen en kommentar.


KrF kommer til å stemme for at den nye ungdomsskolen skal lokaliseres på Lolland (Kart i bunnen av saken).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg