onsdag 19. september 2018

Jordmødrene nrk

Døgnet rundt tar de i mot nye verdensborgere. For jordmødrene på Sykehuset Buskerud blir dette allikevel aldri rutine. Hvordan er det å jobbe med selve livets mirakel, hver dag? I over tre måneder fulgte NRK jordmødrene ved sykehuset Buskerud i Drammen.


Dag og natt, sommer som vinter, gjør jordmødrene alt som står i deres makt. Følelsen av å være hjelpeløst i veien er noe mange fedre kan kjenne. Alle fødsler får like mye oppmerksomhet av jordmødrene. To nye nonner kjem til Nonnatus House.


Samstundes må jordmødrene handtere ein sjokkerande situasjon. Men til tross for årelang erfaVis mer. Hun dro til Danmark for å bli gravid. I kveld er det premiere på 2. Denne gangen får vi være flue på veggen på blant annet fødestua på Tynset.


Se siste episode av Jordmødrene allerede nå. Der får vi blant annet være med på en trillingfødsel. Trenger jordmødre med flerkulturell bakgrunn.


Jordmorstudentene ved Oslo Met er stort sett etnisk norske og gjenspeiler ikke befolkningen på Østlandet. Ein serie om fødsel, liv og død på Londons austkant på 60-talet. Du må oppdatere nettleseren din eller bruke en annen nettleser for å høre lyden. Politiet i Stavanger kaller utelivet i byen for dyrehagen. Pubene og diskotekene i lysløypa ligger vegg i vegg.


I serien Jordmødrene på NRK ble vi gjennom flere episoder kjent med Silje som tålmodig, men bekymret ventet på at ukene skulle gå. Naturen spiller ikke alltid på lag med jordmødrene , men orkan i. This is NRK Jordmødrene by Martin Aune on Vimeo, the home for high quality videos and the people. Både jordmødrene og klinikksjef Tore Johan Medalen tror den populære TV- serien Jordmødrene på NRK kan være noe av årsaken til det. Olavs: Jordmødrene på sykehuset slipper FEMs Fødeavdelingen inn på fødestuene. Fra venstre: avdelingssjef Unn Dahlberg, . Norges eneste mannlige, muslimske jordmor – hele Oddas Borzoo – blir TV- stjerne når NRK kjører i gang serien Jordmødrene.


Det var helt tilfeldig at jeg var innlagt da NRK gjorde opptakene til dokumentaren om jordmødrene. Det har vært en ubetinget positiv opplevelse . I desember blir Lofotens jordmødre å se på TV-skjermen i. Lofoten i NRKs dokumentarserie Jordmødrene. Jordmødrene , NRK , NRK Glatte Gater, Motlys, NRK Et lite stykke Thailan Skofteland Film, TVNorge. Beste TV-Drama Berlinerpoplene, NRK . Og jordmororganisasjonene reagerer på forholdene for jordmødre i. I går rapporterte NRK om bunadskledde kvinner som rodde fra Smøla til . Vi ber dere om at det var siste gangen vi eller noen av våre kolleger må oppleve noe lignende, skrev jordmødrene i brevet, ifølge NRK.


NRK har startet arbeidet med en oppfølger til suksesserien Jordmødrene og fødestua ved Tynset sjukehus er plukket ut til å bli med på . Jordmoren understreker at han uttaler seg som privatperson. I slutten av forrige måned uttalte to navngitte jordmødre til NRK Østfold at de var bekymret for at en sentralisering av fødeavdelingen i nytt . Onsdag starter andre sesong av Jordmødrene på NRK1. Esther Meland fra NRK -serien Jordmødrene er for tiden i mammaopermisjon. Teamet bak serien fra fødeavdelingen i Drammen har denne gangen fått være flue .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg