torsdag 27. september 2018

Marsipankake med sjokolade

Marsipankake med jordbær og sjokoladekrem. Slik gjør du: Pisk egg og sukker til en stiv eggedosis. Anne Briths marsipankake med sjokoladekrem og bringebærmousse. Vend inn mel og bakepulver.


En nydelig marsipankake du ikke må være ekspert for å kunne lage. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger.

Smelt sjokolade i en liten skål over et vannba eventuelt i mikrobølgeovnen, men se til at den ikke . Det er konfirmasjonstider og forrige helg lagde jeg kaken til Daniels konfirmasjon. Dette er egentlig en Luganokake, for den av dere som har kjøpt det en eller annen gang. Da tenker jeg bløtekake. Når jeg lager kaker til kunder opplever jeg at det er mange som gjerne vil ha marsipankake , men som ikke liger selve marsipanen. En marsipankake kan selvsagt fylles med hva som helst bare.


I sjokoladekremen står det at man skal bruke sjokolade med prosent . Verdens beste kake med syrlig bringebærmousse,søt stratoskrem og knasende sjokoladebiter. En utrolig god marsipankake med god smak av vaniljekrem, bringebærkrem og et hint av sjokolade.

Her viser jeg litt hvor lett det er å skrive med sjokolade. Vår marsipankake er en saftig kremkake dekket med ekte mandelmarsipan. Skreddersy kaken til din.


Aprikoskrem med sjokoladebiter. Formkake med sjokolade og nøtter. Kvæfjordkake med appelsinkrem. KategorierKaker Sjokolade Smått og godt.


Med Kokke-Lises oppskrift på marsipankake kan du spare deg for turen til konditoriet. Fyll kaken med aprikoskompott og sjokoladekrem. Rullekake sjokolade stang, 90.


Lekker marsipankake med valnøtter fylt med godt syltetøy og krem. Badebalje av sjokolade med sjokoladesmørkrem og sukkerpasta. Fylt med fløtekrem og toppet med en fyldig sjokoladeglasur og M- sjokolade. Her har vi laget marsipankake med sukkerbunn fylt med bringebær- og sjokoladekrem.


Alt som er synlig utenpå hunden er laget av farget marsipan. Kaken er sprayet med hvit sjokolade. Denne kaken er fylt med deilig kirsebærsyltetøy, fløtekrem og biter av mørk sjokolade.


Velg mellom Dripcake med Oreo eller Dripcake med sjokolade og.

Velger du en marsipankake og få den pyntet med både tekst og bilde som du selv ønsker, . Glutenfri marsipankake som bakes i vårt eget glutenfrie bakeri. Du velger mellom marsipankake eller sjokoladekake. Deretter velger du fyll: bringebær, jordbær, aprikos, eple, fløte, vaniljekrem, nøtter, eller sjokoladekrem.


Pyntes med roser og sjokolade. Dansk marsipankake med hvit sjokolade , rabarbra og et dryss lakris. Vil du vite hvordan du lager den perfekte kaken til mai?


Jeg er heller ikke så stor fan . Vår sjokolade er så god at du får GÅSEHUD! Nå lager vi en nydelig marsipankake som ser ut som en avis eller magasin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg