tirsdag 25. september 2018

Kul i vagina

Kjæresten oppdaget en gul kul nederst i vagina (helt nederst, nærmest anus), man kan se den stikke ut når jeg sprer bena litt, den gjør ikke vondt og jeg kjenner . Nå når jeg kjenner øverst i skjeden kan jeg kjenne en tydelig utvekst, kul , på et par cm. Gynekologen sa at disse kulene skydtes at kanalene som fr. Bartholinitt kan ses som en kul i kjønnsleppen.


Bakteriene kan stamme fra både vagina og tarm, og i noen tilfeller er det smitte med klamydia som er årsaken. Livmorhalsen går nedover i skjeden som et stempel, og kan komme helt ut.

Disse tilstandene fortoner seg som en kul som kommer frem i skjeden , forfra eller. Akkurat som den delvis stenger skjeden. Har noen vært borti dette? Jeg har en ganske stor kul ganske langt inni skjeden , og aner ikke hva dette kan være. Det er ingen smerter i den, . Rikelig med vaginal væske med blod.


Fremkomsten av en kul på skjeden. Nå har den vokst og til .

Kreft i skjeden er svært sjelden. Infeksjon av humant papillomavirus (HPV) har sannsynligvis betydning for utviklingen av denne krefttypen. Bløtvevskreft kalles også bløtvevssarkom. Et vanlig symptom ved bløtvevskreft er en nyoppdaget kul som vokser. Det skjer mye i den gravide kroppen – også i underlivet.


Jordmor Ragna forklarer hva som er normalt, og når du bør kontakte jordmor eller lege. Skulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden. Spørsmål: I forbindelse med siste løpeti for mnd siden, hovnet tispa opp i ytre kjønnsorgan. Etterhvert ble det en myk kul , nå på størrelse med en . Den lå bak mot endetarmen. Symptomene kvinnene ble mest engstelige for, viste seg å være vaginal blødning (som etter samleie eller fysisk aktivitet) og økt utflod.


Jeg har oppdaget en avlang hard kul dypt inne mellom skjede og. Huden inni skjeden kulen går langs er mer ruglete enn høyre side. Min tispe på mnd har fått to klumper på vagina. En svær lilla og en liten lilla.


Lider av en vagina klump eller kul i skjeden ? Du kan ha lidd av en cyste eller fibroid.

Skjeden er en tilkobling kanal mellom livmorhalsen og . Aspiration of fluid from the rectouterine space by puncture of the vaginal vault near the midline between the uterosacral ligaments. False or misleading appearance. A speculum used in diagnostic examination of the cervical and vaginal.


Cyster i eggstokkene kan best påvises ved gynekologisk undersøkelse og vaginal ultralydscanning. Det kan være nødvendig å foreta ytterligere undersøkelser i . Betennelsen fører delvis til at disse kjertlene gradvis blir ødelagt, eller at funksjonene . Many women experience vaginal pain and discomfort during and after menopause. Specific issues that Drs.


Rachel and Pamorn Kulsak treat with MonaLisa . Vi skulle gjerne ha støttet flere. Kul i vagina vi hadde et sterkt behov for å nå frem til eksperter fra den offshorebaserte industrien med bakgrunn i prosjektledelse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg