Grovhakk halvparten av rekene og behold resten hele. Stek loff i litt smør og avkjøl på tørkepapir. Legg salat på halvparten av loffskivene, fordel . Rekene kan være hovedretten i seg selv, eller fungere som tilbehør.
Men når vi har spist dem med loff og majones noen ganger, kan vi fort. Med heimelaga loff blir dette eit festmåltid med ein gong! Brød: loff og gjerne andre typer, smaksatte, grove og fine. Deilig rekesmørbrød med store ferske reker. Eg rekner 5gr med reker PR person.
Tilbehør til dette er salatbla kvitløksdressing og loff. Nypillede reker , majones og loff hører sommeren til. Får du ikke tak i ferske reker , kan du benytte frosne reker. I Sverige er det vanlig at gjestene har med egne reker og eventuelt noe tilbehør.
Tilbehøret kan du gjøre så enkelt eller komplisert som du vil. Prøv for eksempel fletteloff eller eltefri loff. Inviter til rekelag med nytt tilbehør. Reker er populær sommermat.
Oppskrift på reker med mangosalsa, srirachamajones og persillepesto. Gjerne både foccacia og loff. Vi skal feire bursdag neste mandag :hoppe: og skal servere reker med tilbehør. Standard er jo å ha loff og majones til, men jeg kunne tenke . Er jo veeeldig enkelt med loff , sitron, dill og majones ved siden av, men kunne tenke meg å gjøre det litt mere raffinert.
Har noen tips på noe godt tilbehør jeg . Hva er vel best om sommeren? Server de sammen med hjertesalat, fersk loff , godt smør, dill, sitroner. En god aioli eller majones hører med!
Dill- og sitronloff er den perfekte loffen til fisk og skalldyr. Prøv med ferske reker , eller som tilbehør til en deilig fiskesuppe. Det blir reker på terrassen idag med din oppskrift på tilbehør ! Loff , majones, litt sitron og dill for den som gidder å betale for slikt. Samtidig må man ikke glemme tilbehøret – reker uten loff , sitron og majones er som kino uten popkorn, sommer uten is og Romeo uten Julie.
Det er en klassisk loff som smaker godt med smør og pålegg. Her om dagen hadde de store ferske reker på fiskebua. En uimotståelig fristelse jeg . Du har vel fått med deg det meste om du har loff , reker , dill, majones og sitron vil jeg tro. Det er få ting som smaker så godt som ferske reker med loff og deilig tilbehør - DET er smak av sommer! Ha en strålende helg :D.
Om sommeren sitter vi på hytta og mesker oss med hvitvin, loff , majones og reker proppfulle av rogn. DRESSING: Majonesdressing med yoghurt er friskt tilbehør. Ferske, nykokte reker er aller best. Loff fra Tonstad bakeri, hjemmelaget aioli, sitron, rødløk og dill.
Dvs reker loff og majones. Ka kan eg spise inntil rekene ? Nydelig til eller bare avokado som du fyller med reker , majones, sitron og .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.