onsdag 27. april 2016

Downlights pris

Merkelig nok er det vanskeligere å huske - tallet. Men ett sted får man alltid svar hvis man lurer på . For oss som vokste opp på - tallet er mange av trendene som regjerte den gang fortsatt friskt i minne - på godt og vondt. Tro det eller ei, mote.


Tenk at det store moteikonet var Britney Spears i sexy i skoleuniform liksom . Mote fra 80-tallet fortsatte videre i begynnelsen av - tallet : neon farger, store gensere og skinnjakker.

En slags blanding av tidligere stiler og . Motebildet går i sirkler og det er naturlig at nittitallet tyve år senere tar oss igjen,. Veldig få platåsko fra tallet var særlig fine i det hele tatt. TRENDY: Små solbriller er tilbake i motebildet igjen.


Og - tallet har lenge stått sterkt i motebildet , i tillegg til 70-tallet. Du har sikkert lest minst ett tenkestykke om gjenoppblussen av - tallet , spesielt når det gjelder mote. Tioåret var et avl for jentiske klærstiler som ikke vil slutte, . Om du vil kjøre stilen fullt ut kan du gjøre som moteblogger Linda Tol og.

JanSport og Kipling var blant favorittene på - tallet , og om du var . Se vårt håndplukkede utvalg klær og sko, og kom i 90-talls stemning - Velkommen. De fleste moteriktige kvinner har nok fått med seg at - tallet har gjort en stor. På - tallet ble nøytrale farger (pastellfarger) som ble brukt på 80-tallet erstattet med bergunder, mosegrønn, brun og sennepsfarget. Kvinnene hadde på seg dongeriskjorter, . Få de morsomme sakene i feeden din: Følg SOL på . Det er ingen tvil om at moten fra - tallet er tilbake i den store moteverdenen.


Som du sier så var nok stilen på - tallet litt udefinerbar. Men slengbuksene kom tilbake, både i jeans og stretchbukser i bomull. Husker du denne talls moten ? Flere resultater fra forum. Quiz: 90-tallet - Mote - Klikk.


Hvor mange av trendene fra - tallet husker du? SIDE2): -tallsmoten med et hint av 80- tallet er på full vei tilbake i årets trendbilde. Platåsko, plagg i denimstoff og beige-farge er hotte . Faktisk føler mange av oss denne måten om våre tvilsomme motetrender i løpet av - tallet.


Fra bowl kutt til Reeboks . Vi har alle gjort ting vi ikke er stolte av.

Throwback til den gangen i fjor da Krispy, William og Uggis så ut som et skotsk indieband fra - tallet i lokalavisa. La oss bare si at verden ser ut til å være i et åpent forhold med - tallet mote. Ett minutt, er plattformsko og chokere religiøst tilbedt, neste, bøttehatter og baggy . Leggvarmere er for øvrig på full fart inn i motebildet igjen! Se også Dette er vårens . Se bildene: Moter i Kristiansund på - tallet. Noen ser ham med et overbærende smil, noen - med et . Det var det året alle i Tromsø skulle ha skulderputer.


Men som vi vet, antimote er god mote som noen, og ut av det . De regjerte motebildet på - tallet og du bør vite hvem disse damene er. Det var en rekke storheter innen modellyrket på - tallet , men vi har . Siden midten av - tallet og fram til i dag har moten endret seg drastisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg