fredag 15. april 2016

Sting sjokoladekake oppskrift

Jeg fant oppskriften på nettet . Cafe Sting sjokoladekake. Oppskrift på sukkerbrød - som aldri blir mislykket! Dette er en skikkelig god kake som er helt innertier hos både barn og voksne! Enkel og lage er den også:) Jeg pleier å . Smelt smøret i en kjele.


Tilsett vann, kakao og vaniljesukker. Ta kjelen av platen og pisk inn eggeplommer med elektrisk mikser. Dette er virkelig den beste sjokoladekaken jeg har smakt, den originale oppskriften fra kafeen Sting i. Neste oppskrift ut fra kjøkkenet mitt er en osteiskake. Bedre iskake har ikke jeg smakt. To-etasjers festkake til nyttårsaften?


Denne kaken er svært enkel å lykkes med og den har en smak som de aller fleste liker. Bloggen Anettes kaker har en rekke gode oppskrifter på søte fristelser. For sjokoholikere må denne kaken være noe av det beste man kan . Og spesielt denne kaken dere skal få oppskrift på n. Saftig og skremmende god sjokoladekake. Noen ganger er det lov å unne seg noe ekstra godt. Denne oppskriften på den ekslusive, franske sjokoladekaken gir deg akkurat det.


På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Vil du ha oppskrifter , ukemenyer og tips i mailboksen? Tusen takk til Det Søte liv for oppskriften til denne nydelige og milde sjokoladekaken. Originalen stammer visst fra kafeen Sting i Stavanger.


Skill eggene, og rør inn eggeplommene. Vend så inn mel, bakepulver, vaniljesukker. Siste oppskrift - men for en kake ! Sjokoladekake alla Sting. Fyllet piskes til det får en lysere . Mascarponekrem - basisoppskrift. Din beste sjokoladekake oppskrift.


Cafè sting sjokoladekaken fra detsoteliv. Krem til Sting sjokoladekake Madam Mims oppskriftsforum. Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter ? Ekte krokankake, etter gammel oppskrift , smørkrem med. I fjor spurte ei venninne om jeg kunne bake en kake til datterens konfirmasjon i år. Glasuren skal smake deilig sjokolade samt balanseres med litt ” sting ” fra espresso.


McNeil Ånnerud som bidrag i konkurransen Norges beste ostekake. Brunt sukker, lønnesirup og nøtter med et sting gjør forhåpentligvis høstmørket litt lysere. Den er både deilig, saftig og god å skjære figurkaker av:) OPPSKRIFT VERDENS BESTE . Blomkålsuppe med ramsløk.


Med våren spretter ramsløken fram, og da er det ekstra kjekt å servere en deilig blomkålsuppe med et lite sting og smak av vår. Café Sting sjokoladekake. Jeg halverer oppskriften til. Kafe Sting sjokoladekake med nydelig krem. Cafè Sting ja - med kakao - ikke sjokolade.


Etter at jeg får sett den bli anbefalt gang på gang,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg