fredag 22. april 2016

Tips til julekort

Dette er et komprimert teori- og forklaringshefte som er ment å dekke hele pensum i . Første året på videregående må alle ha timer matematikk per uke. Satt på spissen trenger du ingen matte, men ta nå T matte ! Norsken kan nok mange leve med. Men etter to år med til dels svært teoretisk matte på videregående er det store grupper som vil betakke seg . I tillegg vel du enten 1P-matte (praktisk matte) eller 1T matte ( teoretisk matte ).

Kunnskapsløftet har gitt dem valget mellom praktisk og teoretisk matematikk det første året. Hva de velger i år, får konsekvenser for hvor mye . Dersom du velger 1T, som er teoretisk matematikk , krever det større interesse for matematikk og evne til. Studieforberedende opplæring legger mest vekt på teoretisk kunnskap og fører frem til generell.


Har blitt fortalt av læreren at vi må velge teoretisk eller praktisk matte , men hva er forskjellen? Må enn velge etter hvilke linje jeg skal gå? Undervisningsstilling teoretisk matematikk ( T - Matte ) Knut Hamsun videregående skole.


T er et teoretisk matematikkurs.

For å få studiekompetanse er det obligatorisk å ta enten 1T eller 1P sammen med matematikk fra VG2. På skriftlig eksamen er det størst endring i matematikk 1T-Y og 1T, og i. Vår erfaring er at elever som velger T - matte bør like teoretisk matematikk ! Oppdatert fasit til boka finner du her. Jeg håper jeg ikke blir hun der unge, unge, unge, unge. Du vet hun der unge byråden. Du må velge enten P-matte (1P) eller T - matte (1T).


P-matte utdyper den matematikken som du lærte på ungdomsskolen. Matematikk er obligatorisk på Vg1. Likevel ble overgangen til doktorgradsstudier i matematikk…. Det gjaldt begreper innen teoretisk matte , særlig i geometri og algebra, forteller . Da må du ha hatt timer teoretisk matte på vg timer naturfag og timer matematikk på vg(R1). Fellesfaget matematikk i Vghar to ulike læreplaner, 1T og 1P.


Elever som planlegger et slikt spesielt studium, og som. Teoretisk matte passer for deg som ønsker å velge realfag i 2. NITO-presidenten mener også . Praktisk matte passer for deg .

Sv: Til hvilke studier trenger man T - matte. Dette med teoretisk og praktisk matte er jo relativt nytt, så har ikke så mye greie på det. Til hvert kapittel finner du blant annet:. Det vil si alt fra praktisk matte for 1. Vi håper denne appen kan hjelpe elever som sliter i matte, sier Fredrik . For å gå videre med realfag på Vgkreves det teoretisk . Du må ha matematikk som fag for å få generell studiekompetanse, det vil si både i vgog vg2. I vgkan du velge mellom praktisk og teoretisk matte , 1P og 1T.


Har årsprøve om dager, og lurer på om dere har noen tips. På Kristianslyst skule i Stavanger fekk sju matte-flinke elevar i haust tilbodet om å ta teoretisk matte på vidaregåandenivå. Studier i matematikk gir deg god teoretisk innsikt, og evne til å bruke teorien til å løse problemer.


P-matte) og teoretisk matematikk ( T - matte ). Vibeke Fængsrud (39) er mattedama som søkte seg inn på teoretisk matematikk for å lære abstrakt algebra på universitetsnivå, med karakteren . Fag tatt i kunnskapsløftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg