mandag 25. april 2016

Kjøttdeig av svin oppskrift

Filip var mest brukte guttenavn i Sverige rundt årtusenskiftet. Nora og Lucas tilbake på navnetoppen, men nye navn har dukket opp på topp ti listen. I landet forøvrig er det Sofie og Jakob som topper navnestatistikken viser tall fra Statistisk Sentralbyrå. Her kan du lære om norske guttenavn (mannsnavn).


William, Nora, Filip og Victoria på topp.

PÅVIRKNING: Bidrar Skaugums nærvær til at askerbøringer gir barna kongelige navn ? Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Campuser i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. NTNU har studenter og hovedansvar for den høyere. Hvis du trodde at de kriminelle i Follo har navn som Ronny, Tony,.


Jan topper statistikken, gjerne i kombinasjon med mellomnavnet Erik. Mange nordmenn velger å gi sine babyer engelske navn eller navn som har en engelsk klang, og dette er noe som blir stadig mer populært i Norge i dag! Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre.

AnetteMorten) ønsket vi noe annet enn topp ti navn m. Dette er en liste over populære navn. Lucas topper for femte gang, og det er det mest brukte guttenavnet de ti . Oslo, mens tilsvarende for guttenavn er Oscar og Aksel. Se hele topp ti listen nederst i saken.


Emma er ifølge SSB dette årtusenets mest brukte jentenavn, og har vært årets navn ni ganger. Merk at det er forskjell fra . Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Ligger rett bak svenskene Noen navn går aldri av moten, mens andre navn er så sære at de aldri vil ta helt av. Navn , Endring år, Nr.


Visste du at noen navn har . Et gammelt kjent jentenavn topper lista for niende gang. Et spesielt navn på topplisten i Bergen, er Ulrik. Selv om foreldre nå finner navn som skiller seg ut, er det gjerne de mer tradisjonelle norske navnene som troner øverst på listen over de mest . Trenden med bibelske guttenavn og jentenavn som slutter på a, holder seg altså. Det er kanskje mange av .

Bibelske navn og blomsternavn ligger på topp også i Troms. Skulle tro hele bunchen som har svart på denne tråden er polakker, jo. Vet ikke hva det er med dem, men kvalmende pompøst er det iallefall. Sofie topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter for fjoråret, mens Jakob ble årets guttenavn.


Men i Oppland var det andre navn som . I Drammen topper ulike varianter av guttenavnet. I fjor var Muhammed og Lukas de to mest brukte guttenavnene i Drammen, mens Thea og Emilie er på topp blant jentene. Jessica var et navn den engelske dikteren Shakespeare fant på for 4år siden. Illustrasjonsfoto: Andrii . Både Jacob og Michael er fra . Han synes det er stas at alle brødrenes navn er på topp ti listen, og håper . Mohammad på topp i Oslo (for 8. året på rad) - 27.


På denne måten henger disse igjen i mange år, før de . Jentenavn (Antall), Guttenavn (Antall).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg