mandag 25. april 2016

Fly og gravid

Akuratt som om eg har skambrent tunga ;men har ikke . Først fikk jeg masse hvit løs hud i gulvet i munnen, og jeg mistet det og nå har jeg fått hvite prikker der nede, og litt under tunga. Muligens har du såkalt geografisk tunge. Den er kjennetegnet av røde flekker som er gråhvite i kantene og som forandrer utseende fra dag til dag. Smerter i hals, problemer med å svelge og hvitt belegg på tungen ?

Kjennetegnes ved hudutslett med væskefylte blemmer, omringet av små, rødlige prikker på . Jeg har litt hvitt belegg på tungen som kan skrapes av, det er også noen få små røde prikker noen steder på tungen. Plutselig har barnet prikker , feber eller magebesvær. Meslinger, kusma og røde hunder inngår i vaksinen som alle barn får ved måneders alder (MMR- vaksine).


Barnet får små blemmer inne i munnen, på leppene eller på tungen. Har noen få prikker helt ytterst på tungen som gjør kjempe vondt! Føles ut som jeg har brent meg, men deg har jeg ikke.

Røde prikker på tungen barn. Her er en oversikt over de sykdommen som barnet ditt på en eller annen måte vil støte. Utslettet kan spre seg til . Halsbetennelse er vanlig ved forkjølelse, og skyldes virus eller bakterier. Tungen blir også intenst rød med små mindre røde områder.


Hudforandringene består av veldig små prikker med rødme. Hvite prikker på tungen er vanligvis forbundet med oral (munnen) trost, leukoplakia og oral lichen planus, tre forskjellige orale sykdommer som . Tungen din kan avsløre ganske mye om kroppen din, bare se her! Oppdager du sår og røde flekker som ikke forsvinner i løpet av uker så kontakt legen eller. Symptomer på sopp hos barnet.


Rødt , flassende bleieutslett . STUDER ANSIKTET: Fargen på huden, prikker på tungen eller blodsprengte øyne kan gi. TILTAK: Spis mindre gule og røde grønnsaker. Har også litt Og deretter kom prikkene.


After: Dette er sår som gjerne kommer inne i munnslimhinnen eller på tunga.

De ser ut som hvite prikker med en kraftig rød , irritert kant rundt. Mange barn får rød og litt sår hud rundt munnen når de har spist eple eller annen rå frukt. Dette skyldes vanligvis ikke allergi mot eple, men at huden irriteres av . Datteren min på år falt og bet seg i tungen.


Det ble en stor og dyp flenge midt på tunga. Etter dager har ikke såret grodd. Prikker og glatte områder på tunga kalles geografisk tunge. Tunga er hoven, hvit, tørr og røde prikker.


Denne lille gutten, som eier denne tunga , har halsbetennlese, feber og hoster. BELEGG PÅ TUNGA : Belegg, endret farge og sår kan være tegn på. Skraper du bort belegget, vil tunga kunne være rød og i tillegg blø.


Hele tannkjøttet kan bli hovent og rødt og tilstanden kan være svært smertefull. Tilstanden kan vare opp til 7-dager med feber og plagsomme smerter. Første symptomer er et rødt område eller sår med blemmer.


Medfører glinsende, glatt overflate på tungen som ofte er rødlig farget. I håndflater og på fotsåler ses hovne, røde flekker. Ved lette til middels angrep får hunden små røde prikker og hevelse i huden.


Disse bittene kan klø intenst. De som blir hardt angrepet eller er . Tungen har mange funksjoner for hunder, og tungen kan også se veldig forskjellig ut. Vi har samlet fakta om hundens tunge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg