tirsdag 26. april 2016

Fiskegrateng med poteter

Labels: Barnebursdagkaker, bursdagskaker, dåpskake , fotballkaker, navnedag . Vi har dyktige konditorer som gjør sitt ytterste for. Sammen med kaken laget jeg også cupcakes, stor stas! Klikk deg videre for å se flere bilder og lese . Dåpskake med søte detaljer.

Putekake med spiselig bilde. Konfirmasjonsbok med bilde. Noen egen dåpskake med bilde , prinsessekrone eller baby blir det ikke her. Men til gjengjeld blir det et fargerikt kakebord med hovedsakelig . Jeg tenkte i dag jeg skulle lage et innlegg med litt bilder fra den siste dåpskaka jeg laget.


Skrive litt om hvordan jeg har laget detaljer på den. Og er det en spesiell anledning så kan du selvfølgelig legge til både tekst og bilde.

Bryllupskake med flere etasjer, dåpskake bilde en klassisk variant men med . Logo på cupcakes eller bilde på kaken? DÅP: For dåp starter standard størrelse dåpskaker med baby dekor på kr 650. Jeg har ikke laget mange kaker med spiselig bilde på, så dette var moro.


Alt på kaken kan spises. Ta kontakt så lager vi kaken slik du vil . Vi har mange dåpskaker å velge mellom, men like ofte lager vi kaken helt etter kundens ønske. Under finner du et lite utvalg av kaker til spesielle anledninger - flere bilder kommer etterhvert!


Marsipankake pyntet til . Formiddagen har gått med til dekorering av dåpskaker og bryllupskaker. Dette er en ekstra saftig sjokoladekake . For et par år siden var herlige Kristin og Linda på besøk på kakekurs, nå har dette akkurat blitt sendt på Unge. Pyntet med håndlaget bamse og blomster i sukkerpasta. Elijah Etg, håndlagde bamser i sukkerpasta,.


Last opp bilde på kake: Andre opplysninger (feks. allergi):. Vennligst rett opp følgende: Send.

Vi tilbyr tradisjonsrike kaker og bakervarer med ekte råvarer og håndverksarbeid. Alle rettigheter reservert. Så, en dag snublet jeg over dette bildet på Instagram. Dette bildet ville jeg forsøke å lage på dåpskaka. Her vil jeg konsentrere meg . Går det evnt an å få tak i kun sånn sukkerplate med bilde på som man kan.


Prøvde å finne et bilde så dere kunne se høyden på kaken, men var ikke lett å få med hele. Bilde av Sjokoladekake . Fristene over gjelder kun ordinære kaker. For spesialdesignede kaker:.


Ring rundt til bakeriene i nærheten av deg og hør om de lager dåpskake med bilde på :) Jeg fikk bestilt det fra det lokale bakeriet vårt :). Spiselig bilde bestiller jeg på Cacas i Oslo sentrum. Det koster 2kr, men er verdt prisen og er prikken over i-en på en dåpskake ! Vi baker et stort utvalg fristende kaker!


Bestill kaken på nett - hent hos Meny. Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Vi har lekt oss litt med speilreflekskameraet i dag, og dette blir nok bildet vi skal ha på dåpskaka :) Lagt inn av Silje kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg