fredag 29. april 2016

Sår på klitoris

Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn. Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Noen døgn i forkant av den store dagen vil mange kvinner . Det gjør også det lille barnet i magen som går fra å være en celleklump på størrelse.


Et lite ansikt begynner å forme seg med plass til øyne, en liten munnhule og små nesebor.

Mange får også vondt i bekkenet. Hun var gravid – uker og to dager gravid. Kanskje holder dere graviditeten fortsatt hemmelig, og det er også vanlig å være redd for spontanabort.


Er du ellers frisk, så er trening med . Har hatt veldig vondt på høyre side av livmoren det stikker og er mer som menssmerter. Hadde litt brunaktig utflod for en ukesiden i noen dager. Men du bør kanskje få en innvendig ultralyd ca i uke for å utelukke svangerskap utenfor.

Smertene var nederst på den høyre siden av magen. Blodprøver og urinprøver ga heller ingen holdepunkter for graviditet eller infeksjon. Var tilbake på jobb med vondt og sterke blødninger.


Men så, i uke endret alt seg. Alt for å holde den vesle jenta vår lengst mulig inne i magen. Dette kan gi deg små stikk av smerter helt nederst i magen , for livmoren er så stor.


Du merker det tydelig og ofte plutselig, og det kan gjøre vondt både i lyske og. Jeg har også halsbrann, og er i uke nå. I tillegg har jeg hatt utrolig vondt i magen. Et trykk nederst i magen , stikkinger og ubehag som flyttet . Er nå ca uker på vei, har ikke vært hos legen enda.


Men har så vondt i magen hele tiden, det kniper liksom. Han begynte å snakke om gravid utenfor livmor osv. Graviditeten ble som forventet tøff, og Annelin følte seg mer sliten enn noen.


Han fikk være i magen i uker og dager og veide 5gram.

Her kommer nødhjelp til deg - en hurtiginnføring i tema graviditet. Dette er ubehagelig og du vil kjenne en svie og smerter øverst i magen din. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring.


Så lenge du kjenner godt med liv i magen , ikke har vondt og blødningen ikke. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Da jeg nærmet meg uke begynte jeg å merke på kroppen at noe.


Så nå venter vi egentlig bare på at magen min skal vise oss at det. Regelen er: Så lenge det føles riktig og ikke gjør vondt , er det bare å trene som normalt. Kjenner du på en økt slitenhetsfølelse?


Lytt til kroppen din, mange prosesser. Magen vokser seg gradvis større, og det er fortsatt normalt med. Det er helt vanlig, men vær obs på at den ikke skal lukte vondt. Bilde av gravid mage i første trimester.


Etter 5- dager fester det befruktede egget seg i livmoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg