torsdag 21. april 2016

Kake bergen

Bestill kake i Bergen fra lokale bakerier. Norges største utvalg av kaker. Kakebestilling har aldri vært enklere! Lie Nielsen - Din konditor i Bergen - Chr. Bli fristet av cupcakes og kakekunst fra Bergens flyvende Konditormester Kate Kippersund.


Masse bilder og artikler om kaker.

Overrask noen du er glad i med CakeUp sin seneste og søte lansering: CakePops bukett – en kombinasjon av kake og blomsterbukett! Kanskje til bursdag, konfirmasjon, 17-mai, bryllup eller noe annet som bør feires? Her kan du lage din egen eller velge fra vårt store utvalg. Welkommen til min verden - Sweet Moments verden!


Leter du etter en hjemmelaget kake til en spesiell anledning? Ta en titt innpå her å . Helt fantastisk nydelig kake og smakte minst like godt som den så ut! Bygg din egen kake på nett her eller ring til et av våre bakeriutsalg.

Vi leverer på døren til bedrifter i Bergen og privatpersoner kan hente i ett av våre bakeriutsalg. Bryllupskaker, Desigkaker, Cupcakes, Dåp og Konfirmasjonskaker i Bergen. Babyshowers, Utdrikningslag og Bursdager, vi lager kaker til alle anledninger.


Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store . Alt av kaker som kommer ut av konditoriet er laget for hånd av våre dyktige. Vi setter stor pris på våre kunder!


Konditori - bakeri utsalg med servering av påsmurt, kaker , boller etc. På våre hjemmesider kan du også bestille kaker hjem . Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Tenk at det går an å lage slike kaker ! Den La Torta var jo bare helt utrolig, med de barnekakene.


Jeg går ikke til å lage rullekake engang. Drømmeplassens konditori er kjent for sine gode kaker. Alt lages fra bunnen av, på gamle gode oppskrifter og noen nye. Vi har en egen kakedisk i .

Her finner du et stort utvalg av saftige og fristende kaker du kan bestille i vår nettbutikk. Alle kaker må hentes på Os utenfor Bergen. Jeg har blitt spurt av en del lesere fra utlandet som har besøkt Bergen om jeg ikke kan legge denne klassiske kaken ut på bloggen. I The Flying Cake sine lokaler i Hardangerveien står kaker og cupcakes på rekke og ra den ene flottere og mer spektakulær enn den andre.


Pepperkakebyen i Bergen åpnet. Cacas - Spesialister på bakeutstyr. Ble anbefalt Sweet Rain av flere venner i Bergen da jeg etterlyste byens beste kake. Angret ikke på at vi dro dit. Jeg spiste et kakestykke med pasjonsfrukt og . Yoghurt kake med nugatty - 1kg.


Sjokolade Cupcakes med vaniljekrem. Alle våre kaker leveres fra Hagavik hjemmebakeri. Deres fokus på tradisjoner og godt håndverk kommer våre kunder til gode – og vi er stolte av kakene vi . Se åpningstider, priser og bestill billett online her! La oss sammen komme fram til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg