onsdag 20. april 2016

Sjokoladekake med smørkrem oppskrift

En skikkelig tre-lags festkake som er perfekt til påske. Saftig sukkerbrød er fylt med mandarinkrem, appelsinmarmelade og pyntet med deilig smørkrem i mange. En saftig, søt og myk sjokoladekake. Denne kaken har masse smak og en nydelig sjokoladekrem med hint av espresso.


Oppskriften en tilpasset en langpanne, . Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag. Bruk kaken som dessert, til kaffen eller server den til bursdag. Den smaker helt fantastisk! Bakeprosjektets beste sjokoladekake. Til sjokoladekremen piskes mykt smør og melis til smørkrem.


Jeg lot smørkremen stå over natten i kjøleskapet og blandet inn pisket kremfløte dagen. Har du en oppskrift til sjokolade krem med kremost? Se oppskriften på den gode, høye og fine sjokoladekaken her! Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem , salte peanøtter og karamell? Denne er skikkelig go og både store og små . Passer til sjokoladekaker , vaniljekaker og cupcakes.


Ikke alle synes det er søppeloppskrift - det er en type smørkrem mange bruker og er fornøyd med. Vi har samlet en rekke sjokoladekake- oppskrifter , og du finner alt fra firkløverkake til himmelsk . Alle liker sjokoladekake med smørkrem, liten som stor. Denne oppskriften er enkel som bare det, men smaken er stor, mørk og mektig, saftig og.


Siden så utrolig mange av dere hadde lyst på oppskriften på den gode sjokoladekaken min, så skal dere selvfølgelig få den! Veldig god inni Annas favoritt sjokoladekake. La oss snakke litt om denne fantastiske sjokoladekaken. Her snakker vi lag totalt med deilig, myk og god sjokoladekrem.


Det er en utrolig god kake, som er pyntet med roser av rosa smørkrem. Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte. Det er også fint å dekorere cupcakes med roser av smørkrem, da brukes også 1M tippen. Skal lage sjokoladekake i langpanne og skjære ut en sirkel av det, for så å fylle på med smørkrem. Tror du jeg trenger å doble denne oppskriften da?


For mange år siden smakte jeg en sjokoladekake med en lys glasur som jeg. Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god. Produkter brukt i denne oppskriften : Produkter brukt i denne oppskriften.


Lyseblå smørkrem til sjokoladekake ble laget da 1-årsdagen til yngstemann ble feiret. Dessverre glemte jeg å ta bilde av kremen jeg laget, . Layer cake med fire lag sjokoladebunn og smørkrem mellom lagene. Drip cake med rennende sjokoladesaus og . Langpanne sjokoladekake. Dette er en kake som er enkel og kjempegod og kanskje den kaken som brukes mest i bursdager.


Bruk fantasien din og dekorer den . Du kan selvfølgelig halvere oppskriften å lage kaken av halvparten så. Sjokolade og bringebær er selve drømmen for smaksløkene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg