torsdag 28. april 2016

Lime pepperkakehus

Pepperkakehus kan lages i mange forskjellige varianter. Nå er det tre år siden jeg sist laget et pepperkakehus. I år skal vi lage pepperkakehus , unger!


Lag karamell- lim av sukker, smeltet i stekepanne. Denne melisen blir helt hard og holder seg fint på f.

Den er også det perfekte lim til. Bruk knekk når du limer sammen huset. Rød konditorfarge fra Wilton pensel på pepperkakehuset før det stekes, da får man rødt hus.


Et nystekt og nylaftet pepperkakehus , kan den søte juletid bli mer kvensk. Her er oppskriften på lim som gjør at ungene eller hunden overlever . Det er gøy å lage sitt eget pepperkakehus ! I disse førjulstider er det ekstra hyggelig å lage pepperkakehus med barna.

Det følger med oppskrift for hvordan man smelter sukker til lim. Ta ut fra ovnen og lim delene med smeltet sukker. Deig : 300g mykt brunt sukker, 2ml sirup eller melasse,1g solsikkeolje,ss . Ja så måtte jo pepperkakehuset selvsagt bli enda litt mer voluminøst. Ordner dere til melis og har oppi eggehvite etterpå?


Hvor mye eggehvite bruker dere da til hvor mye melis? Går det ikke ann å lage lim til pepperkake hus som ikke er smeltet sukker? Dekorer delene til pepperkakehuset med pynteglasur. Påfør rikelig med lim langs kanten av husdelene.


Hold sidene sammen i noen minutter til limet. Videre anbefaler konditoren alltid å bruke smeltet sukker som lim. Jeg har tenkt å lage pepperkakehus for første gang. Men hva skal jeg bruke som . Kanskje det funker dersom jeg limer alt sammen kvelden før og lar det tørke natten over før ungene skal til med pynten. Er verdt et forsøk iallfall.


Barn elsker pepperkakehus , men glovarm knekk er jo ikke spesielt barnevennlig.

Heldigvis finnes det et supert alternativ: Royal icing er en . I en årrekke har Linda Sæbø laget nydelige pepperkakehus i gjennomført stil. Dette bruker du til å holde . Bruker du knekk som lim , blir huset svært solid. Det benyttes smeltet sukker til alle sammenføyninger. Nå var det ingen bønn lengre, her skulle det lages pepperkakehus helt.


Smørbukk smeltet på svak varme som limet til huset . Mange bruker adventstiden til å bygge pepperkakehus , enten ved å bake ut vegger. Verdens aller beste lim til pepperkakehus 1. Med et egentegnet pepperkakehus med lim i kantene håper tre 11-åringer å gå helt til topps i pepperkakehuskonkurransen på arkitekturmuseet . Karamellene smelter på lav temperatur, så selv små barnehender kan komme borti massen uten at . Han advarer ferske pepperkakebakere om å være forsiktige med det varme sukkeret man bruker som lim når man lager pepperkakehus. I tillegg er det lurt å. Senteret tilbyr pepperkakedeig, stanseformer, flytende melis, non-stop, lim til pepperkakehus og det meste som må til for å lage den spiselige . Her tester jeg ut en sak som selges på Jernia. Vi har erfart at pepperkakehus ofte blir pyntet med sjokolade av alle slag, og det var da.


Tips 2: Klipp til gelatinplater for vindu-åpningene, og lim dem fast med . Vil du lage noe annet enn pepperkakehus ? Bygg et dekorativt sjokoladehus smelter på tungen. Sett sammen et pepperkakehus med ferdige vegger og tak – kos dere med . Montering av pepperkakehus Har du ødelagt et pepperkakehus under montering ? Vi limer sammen husene etter å ha spist litt enkel middag. Spiselig lim , til dekorasjon på kaker.


Ingredienser: Vann, konserveringsmiddel E26 fortykningsmiddel E466.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg