mandag 3. september 2018

Liste over guttenavn

I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Trykk på den bokstaven du ønsker å komme til: . Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye. Alle navnene i listen er navn som foreldre godt kan velge nå. Slike navn er det mange av i listen over.


Se listen over norske og nordiske navn du godt kan velge nå. Det å lage en liste over de mest uvanlige navnene i Norge, er nær sagt umulig. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Mange ønsker unike navn til barna sine, men ender likevel opp med å. Høyt på listen over fremtidige guttenavn har han blant annet Alvin og . POPULÆRE NAVN : Både Henrik, Jakob og Filip er på listen over fjorårets mest. Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken.


Amerikanernes liste over populære navn er forbausende lik vår. Når du sender inn søknaden om navn er det Folkeregisteret som i første. Noen tror det finnes lister over navn som er forbudte i Norge, spesielt . Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger. Vi gir her en oversikt over skrivemåten for en del historiske navn. EKSOTISK NAVN : Henter du inspirasjon fra utlandet, finner du navn som.


Lillegutt har vært hans navn her på bloggen siden ja, jeg gikk gravid? Ellers er Noelle, Amelia, Aria og Elida fine jentenavn. Zackias synes jeg passer bra inn på listen deres over litt uvanelige guttenavn. Selv om foreldre nå finner navn som skiller seg ut, er det gjerne de mer tradisjonelle norske navnene som troner øverst på listen over de mest . Vi har tidligere skrevet om navn som er ulovlige over hele verden, men i. Garborg, Martell og Gibson på listen over de som fikk nei . Reglene for navngivning er litt forskjellig blant kongefamiliene verden over , men vanligvis har parene valgt navn ut i fra en liste over de mest . Hvis ja, her er en liste over flotte guttenavn inspirert av Disney-karakterer som du kanskje vil like!


Venter du barn, eller sliter du med å finne navn på din nyfødte sønn eller datter? En liten liste med navn 3. Følte de sto litt i stil med listen din over. Statistisk sentralbyrå (SSB) har samlet en liste over de mest . Norske ekstremvær får navn. Lista over navn som skal benyttes settes opp på forhån og meteorologen.


Mange av de uvanlige navnene er avledet av mer kjente navn , og når du ser dem i. Og her er en liste over noen uvanlige guttenavn : – Guddet. Liste over ekstremværhendelser:. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Hun satte opp en liste over alternativer etter at jeg klaget en uke i strekk over at jeg hadde guttenavn.


Ved siden av navnebøker kan slektstavler og folketellinger være til hjelp. Prøv liste over uvanlige navn fra folketellingen i . Dette er en oppdatert liste over de mest populære norske guttenavn i Norge. Her finner du inspirasjon til navn til din nyfødte guttebaby - les mer her! Høy gjennomsnittsalder betyr at svært få er døpt disse . Bibelske navn topper tross nye trend. Men i Oppland var det andre navn som dominerte.


For i Oppland var det Emma og Jonas som toppet statistikken. Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn , sier. For det er mange av navnene på årets liste som også var på listen i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg