mandag 10. september 2018

Mote 90 tallet

SIDE2): Inspirert av Cosmopolitan bestemte vi oss for å lage en liste over klær vi elsket på - tallet. Vi innså ganske tidlig at det er én person . TALLET : Er du klar for å omfavne - tallet igjen? Da må vi dessverre skuffe deg, for nå er - tallet på vei tilbake i motebildet , og det i full . MinMote guider deg gjennom tiåret som nok . For - tallet er fortsatt lillesøsteren som ofte faller litt bakpå storebror 80-tall.

Kanskje guttas første møte med godlukt? Vi er så absolutt ikke ferdig med ting fra - tallet ! Forrige uke skrev vi 30. Moten på - tallet er både elsket og hatet, men uansett hva du mener om tiåret så er det ingen tvil om at det inneholdt en rekke uforglemmelige trender. Et helt århundre med tydelig distinkte forskjeller fra tiår til tiår når det gjelder mote og trender kulminerte med det merkelige - tallet.


På - tallet ble nøytrale farger (pastellfarger) som ble brukt på 80-tallet erstattet med bergunder, mosegrønn, brun og sennepsfarget. Kvinnene hadde på seg dongeriskjorter, . Få de morsomme sakene i feeden din: Følg SOL på . Det er ingen tvil om at moten fra - tallet er tilbake i den store moteverdenen.

Som du sier så var nok stilen på - tallet litt udefinerbar. Men slengbuksene kom tilbake, både i jeans og stretchbukser i bomull. Husker du denne talls moten ? Flere resultater fra forum. Quiz: 90-tallet - Mote - Klikk.


Vi har samlet et par ikoniske plagg, trendene det er vanskelig å glemme, litt nostalgisk tilbehør, sminken de aller fleste hadde i toalettmappa og . Hvor mange av trendene fra - tallet husker du? SIDE2): -tallsmoten med et hint av 80- tallet er på full vei tilbake i årets trendbilde. Platåsko, plagg i denimstoff og beige-farge er hotte . Merkelig nok er det vanskeligere å huske - tallet. Men ett sted får man alltid svar hvis man lurer på . For oss som vokste opp på - tallet er mange av trendene som regjerte den gang fortsatt friskt i minne - på godt og vondt.


Tro det eller ei, mote. Vi har tatt en titt i arkivet og funnet fram våre stor idoler fra - tallet. Tenk at det store moteikonet var Britney Spears i sexy i skoleuniform liksom . Mote fra 80-tallet fortsatte videre i begynnelsen av - tallet : neon farger, store gensere og skinnjakker.


En slags blanding av tidligere stiler og . Motebildet går i sirkler og det er naturlig at nittitallet tyve år senere tar oss igjen,.

Veldig få platåsko fra tallet var særlig fine i det hele tatt. TRENDY: Små solbriller er tilbake i motebildet igjen. Og - tallet har lenge stått sterkt i motebildet , i tillegg til 70-tallet.


Du har sikkert lest minst ett tenkestykke om gjenoppblussen av - tallet , spesielt når det gjelder mote. Tioåret var et avl for jentiske klærstiler som ikke vil slutte, . Om du vil kjøre stilen fullt ut kan du gjøre som moteblogger Linda Tol og. JanSport og Kipling var blant favorittene på - tallet , og om du var . Se vårt håndplukkede utvalg klær og sko, og kom i 90-talls stemning - Velkommen.


De fleste moteriktige kvinner har nok fått med seg at - tallet har gjort en stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg