mandag 11. april 2016

Hel laks i ovn

Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og . Pakk inn fisken og bak i ovnen til kjernetemperaturen passerer grader. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Tips: Det er praktisk å bake en hel laksefilet i ovn når det serveres til mange.


Oppskriften kan tilpasses etter antall gjester.

Til og med guttene sa at ovnsstekt hel laks var den beste fisken de hadde. Skal steke en hel laks i morgen, har aldri gjort det før, bare stekt små. Helstekt laks i folie innlegg 29. Ovnsbakt laks , eller laks i folie?


Flere resultater fra forum. Dette trenger du til porsjoner: laksefilet , ca. Dryss koriander over før . Bakt laks er en rett som omtrent lager seg selv.


Med litt forberedelse blir dette en super hverdagsmiddag hvor alt kan gå i samme form.

I denne videoen demonstrerer Marit Røttings Wetlie hvordan man baker ørret i ovnen. Helbakt ørret med agurksalat og en blanding av grønnsaker passer utmerket som søndagsmiddag. Start med agurksalaten som skal godgjøres kjøleskapet i et . Settes i ovnen på et brett (ikke noe lokk over), ha gjerne al.


Laksen får en gyllenbrun skorpe når den er ferdig. Her viser Marit deg hvordan du baker en hel ørret i ovnen. Tre supre måter å lage laks på.


FISK I OVNEN : Å bake fisk i ovnen gir lite oppvask og er supergodt! Jeg skal ovnsbake en hel laks på knappe kg. Jeg pleier steke ørret i ovnen , ca kg, da velger jeg 2grader i omlag time. Ideelt når det er mange rundt bordet. Forarbeidet er rakst gjort og laksen passer seg selv i ovnen.


Hel laksefilet med hvitløk, rosmarin og timian og ovnsbakte. Legg på laksen , og dekk den med saltet. Trykk saltet godt rundt, slik at alt er gjenklistret. Sett laksen midt i ovnen og la den stå der i minutter.


Andreas Myhrvold serverer ovnsbakt laks med smørsaus og salat med rettich og agurk. Når du baker laks i ovnen har du god kontroll på når den er ferdig.

Ovnssbakt hel ørret smaker digg med tilbehør som pepperrotkrem,. Laks med pepperrotkrem, smørkokt nykål og bakte . I min familie har det blitt en tradisjon å servere hel fisk på 1. Sett ovnen på 2°C og finn frem en bakeplate og et stort ark aluminiumsfolie. BAK LAKSEN : Bruk ovnen til å lage laks. Slik baker du fisk i ovnen. Men der har jeg selvsagt aldri vært - for hva gjør man med en hel fisk?


Fantastisk god og nem opskrift. Perfekt til en hurtig imponerende middag til gæsterne. Laks smaker nydelig stekt i ovn med en klatt hjemmelaget hvitløksmør på toppen. Bruk gjerne den gode SALMA- laksen.


Sammen med agurksalat og kokte . Kjempego saftig og så enkelt! I dag er det langfredag og jeg våkner til strålende solskinn og blikkstille hav. Det blir neppe bedre enn dette.


Noen som kan gi meg steketid for hel , ovnsbakt ørret i ovn , evt. Aschehougs Store Kokebok, s.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg