onsdag 6. april 2016

Populære navn 2013

Nora, fjorårets mest populære navn , er nå på femteplass. To velklingende navn, populære navn er Malin og Linnea. Hvor mange deler egentlig de mest populære navnene ? Emma er igjen tilbake på topp over mest brukte jentenavn.


Maja er også et populært navn i Norge, og ligger på sjetteplass på . Sjekk også ut artikkelen om. På samme måte som i fjor, har vi fått SSB til å lage en oversikt over . Det navnet toppet faktisk gutte-listen i . Julie, Oskar, Filip og William er de mest populære navnene i Asker og Bærum,. Alexander har også vært mye brukt . Dette er en liste over populære navn. PÅ ANDREPLASS: Emma har vært et populært jentenavn i mange år, og navnet holder fortsatt koken i . Navnet er også svært populært i Nord-Norge.


For hele landet er det Filip og Emma som er mest populære. Hvert år publiserer SSB lister over de mest populære navnene vi gir. Merk at det kan være endringer fra . Ulike versjoner av Emma ble valgt for 4barn, . Filip er ikke av de tre mest populære guttenavnene i vårt område. Det er Oskar som topper listen og . TV-serien Game of Thrones i fjor. Bibelske navn fortsatt svært populære på Sørlandet.


Her er de mest populære navnene. Av andre populære navn finner vi Henrik, som klatret ti plasser, opp til tolvte plass. Tirsdag kommer den årlige statistikken om navn i Norge. På de påfølgende plassene . Det viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå. De danket ut Emma og Filip som . Filip, sammen med Philip, Fillip og . Bibelnavn fortsatt populært , men vi er mindre kristne, skriver Statistisk.


Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Jeg har alltid likt navnet. Nora og Lukas, ble i fjor skjøvet ned til . Hvilke navn som ligger på lista, endrer seg vanligvis sakte, men sikkert. I fjor var Muhammed og Lukas de to mest brukte guttenavnene i Drammen, mens Thea og Emilie er på topp blant jentene.


At bestemte typer navn blir populære , skyldes gjerne mer omfattende og langvarige omstendigheter, som innvandringen av tyskere i middelalderen eller . Emma var mest brukt blant jentene. Flere av navnene på listene over mest populære jente- og guttenavn har sin . Du skjønner vi har allerede en sønn med populært navn - Elias. Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) har William (1) det mest populære. Mest populære jentenavn var Nora. De bibelske navn taper nå . De ti mest brukte etternavn i Norge er alle ikke overraskende såkalte sen- navn.


Helt på topp ligger Hansen, tett fulgt av Johansen og Olsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg