torsdag 7. april 2016

Teutonia regntrekk

Du finner stellevesker og vognposer i flere farger. Passer til bag og sportsdel, har skjerm som hindrer. Kan noen med velfungerende hjerne og erfaring med regntrekket med plastskjerm og det todelte myggnettet til teutonia vennligst . Det beste regntrekket som rommer mange funksjoner. Sånn som det regner her på vestlandet så holder . Vi har en teutonia elegance vogn som vi snart skal ta i bruk.


Den har medfølgende originalt regntrekk , men det er en sånn stygg presenning . Passer de fleste bagvogner av typen Simo, Emaljunga osv. Dette regntrekket passer bagvogn, sportsvogn og mange triller. Har hørt det funker som gull på Emmaljunga edge duo kombi (eller hva suttan vogna heter).


Er det noen som har dette? Søk etter basson grande soft regntrekk returnerte treff. Alt du trenger fra nyfødt til barnet slutter med vogn. Bagdel er grå og sportsdelen rød. Ekstra bremse på håndtaket.


BOB hadde ikke butikken vi kjøpte vogna fra, så vi fikk et annet. Endelig et regntrekk gjør at du slipper de klamme gjennomsiktige i plast og de i. Fint aluminiumchassi og slank design. To låsbare framhjul som kan svinge 360° og . Med følger fottrekk, teutonia regntrekk (nypris 349), tinkafu . Regntrekk , myggnett, bag og parasoll følger også med.


Orginalt regntrekk til Britax Go Next liggedelen. Teutonia Bliss er en duovogn med separat sitte- og liggedel. NYTT regntrekk til paraplytriller uten tak - Kr 6-.


Men jeg tror vi går for TEUTONIA MISTRAL modellen. Slitasje på håndtak ellers fin. Saueskinn kan også følge me praktisk både i softbagen, og når du bruker vogna som sportsvogn (er hull til seler). Innen en teutonia vogn blir lansert er dens kvalitet blitt testet tusenvis av ganger.


Alle teutonia bager passer Inkludert regntrekk. TFK regntrekk til to Twin- og Duo X bagger for Twin Adventure. Her finner du alle nødvendige tilbehør til din Teutonia-vogn.


Universalt regntrekk som passer til sportsvogn, bagvogn og trille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg