mandag 4. april 2016

Wrap med skinke

Wraps med ost og skinke. Her kan hver enkelt lage sin egen, slik at alle får sine favoritter. Noe grønt sammen med ost slår aldri feil. Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet.


Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke , . Lefserull med spekeskinke , ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Har du lyst på litt matpakke-inspirasjon?


Du kan fylle wraps med både fettsyrer, proteiner . Det klassiske skinke - og ostepålegget har mange bruksområder. Ingredienser: store grove. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . Flødeostecreme Rør flødeosten sammen med soja og citronsaft.


Hak de soltørrede tomater fint sammen med . Grove wraps med egg, ost og skinke. Bland sammen kesam og finhakkede urter og bre urtedressingen utover lefsene. Fordel ruccola utover lefsen, legg på skiver av kokt skinke eller kyllingpålegg . Smør hver wrap med teskje sennep. Plasser en stripe med tynt oppskåret skinke langs midten. Lag deretter en stripe med ost og . Her får du tips til matpakke med wraps.


Men denne varianten med snøfrisk, pesto, skinke og oregano er nok blitt min. Smør, gulost, salat, skinke og agurk. I dag laver jeg en alt for nem ret! Tortilla wraps med skinke , ost og chili mayo :-) Du skal bruge: Tortillas.


Croissant med ost og skinke. Snack eller lunsj - du bestemmer. Lav nemme wraps af æg, og fyld dem med grønne og cremede grøntsager og laks! En god opskrift på rigtig luksuriøs frokost eller et let og sundt aftensmåltid.


Pins på Plusstid av Familiematblogg. Relaterte oppskrifter Tortillapizza med skinke , mozzarella og pesto. Bonduelle gourmetmais (1g drenert vekt), 1g kremost, gulrot, courgette, myke tortillas, ca.


Kafé, kafévognen om bord på Dovrebanen, Sørlandsbanen, Bergensbanen og Nordlandsbanen har en variert meny med store, små, varme og kalde norske . Rikelig med skinke , hvitost, grønnsaker og frisk salat. Verdens letteste mellommåltid! Kun kcal per porsjon. Laget i samarbeid med Roede. Oppskrift på tortillas med skinke og bacon.


Juleskinke er enkel og superrask mat. Strimle den og putt den i en wrap med deilig rødbetesalat og sprø grønnsaker. Perfekt som rask middag eller kvelds nå før . RøkelaksRåkost 215g Mett og Go.


Det blir med en gang litt caféfølelse over matpakken når den består av wraps. Mitt tips for å unngå at wrapsen tørker ut før det er matpause, og å . En lett og kjapp liten sak som er ganske så behagelig for maven. Kokt skinke og ananas med løk, gulrot, salat og gressløk som jeg blander med . Brun sukker glasert skinke oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg